DIY COB KINEZ 50 W full spectrum

HHermicHHermic moderator

Znaci kupio plocicu sa driverom vec na njoj... 2 platne zeljezne debljina 3 mm svaka sa rupicama... Termalna pasta... Mali pc vent od kompa... Poljepio plocice kao kriz... Sa jedne strane zaljepio plocicu sa led cipom I driverom a sa druge Mali pc vent spojen na transformator od 12 V te uticnica...
Komentari

 • RadioaktivniRadioaktivni član
  uređeno Veljača 24

  lajkić, moga si slobodno samo na jednu pločicu staviti

 • HHermicHHermic moderator

  Jel da? Onda super... Dvostruko super... :) =) o:) o:)

 • Ok izgleda, no ja bi veći hladnjak uzeo jer 50w pristojno griju, usput odmakni i ventić od te platine barem za pola cm, jer platina će se grijati i tako ti isto i smanjuje radni vijek jel od venta, stavi šeraf između platine i ventića ;) inače prijedlog sa moje strane ko koristi ove kineske cobove, kupujte čipove od 30w, jer ih je mnogo lakše hladiti i može se bliže biljkama ići sa njima..

 • HHermicHHermic moderator
  Ooooo... Tebra @Flo... Istog smo misljenja... Ali Sam ga napravio pod predpostavkom da je KINEZ I nema sigurno toliko w... Te negrije sigurno toliko.... Ali pratimo budnim okom rasplet dogadjaja... On je sve jedno modni dodatak Hansu... E da usput pogledajuci samo  kako svijetli Hans I ovaj KINEZ a po papirima isto w odokativnom metodom Branka Hermica rekao bih 50w Hans te 28w KINEZ... Ma nemam da izmjerim izlaznu snagu kineza. . Moram se otici to rijesiti... Za visinu mi je jasno da za manje cobice..   ;)
 • FloFlo admin
Sign In or Register to comment.