Radioaktivni Kutak (Perpetuum Grow)

1235»

Komentari

 • StanleyStanley član
  uređeno Travanj 16

  Kada budeš uzimao sjeme, probaj New york city auto.

  Moj prvi automatic, ali šečeri se kao foto.


 • Evo me ljudi skužajte ovakav nemar i nebrigu, svašta nešto se izdogađalo + me forum sabotira i odbija moje jpegiće pa moram ručno (jer sam ljen instalirati neki batch programčić) mjenjati u pngiće itd uglavnom sve je pod kontrolom i guramo dalje.


  E27 ca 150 W

  18/6

  30/20 C

  30-55%


  Trenutna situacija u boksu; Auto Blue i Auto Northern Light no2, NL1 je poklonjen meni dragim ljudima, uzimao je puno prostora. Na klijanju su 2x Auto Giant Devil XL ili tako nešto, fina sorta od finih roditelja i sve ali mi se čini da sam se ponovo baosje u koracima, sutra ujutro ih zalijem i ne vidim ih do utorka, valjda će sve biti ok, stoje u malim pitarićima na grijalici pa što bude nije da i one nemaju zamjenu.


  Tjedan

  8/12

  Auto NL2 Auto Blue  Igrom slučaja ostalo mi je mnogo popcorna na obe biljke, visine su oko 50cm, šećere se podjednako od vrha do dna stabljkie, kod NL2 malo manje ali ona je malo mlađa i sporija sama po sebi + je pošteno spržena svjetlom. Možda je osjetljivija od Blue ili je baš tih 10-15 cm koliko je višlja bila prije cropanja stvarno presudno. Sad ju Blue malo nadvisuje ali ne žali se na ništa.

  Blue


  NL


  @Stanley taman slažem narudžbu, kakav je okus miris i to, arome me zanimaju, ja sam onako voćni tip, nisam za neke sireve, tvorove, naftu.... kužiš me više onako borovnica, mango, i to

 • Super v🌿rt kolega .

Sign In or Register to comment.