Ne morem odgovarjati, pisati na forumu. Napiše da nimam dovoljenja?

Dobrodošli na forum

Pozdrav svim forumašima,

ovom prilikom želim izraziti svima toplu dobrodošlicu, da zajedno oblikujemo sadržaj i pomažemo jedni drugima kada imamo neku dilemu.

Kako bi unaprijedili funkcionalnosti green balkan foruma, molimo sve članove da u ovom postu prijave greške.

Vjerujemo da ćete kao korisnici biti zadovoljni modernijim, responzivnijim forumom koji odlično funkcionira na svim ekranima.

Nažalost, nismo bili u mogućnosti implentirati funkcije kao što su reakcije/lajkove/rankovi, no nadajte se i tome u skorijoj budućnosti.

Za sva pitanja slobodno me kontaktirajte putem ovog posta ili privatne poruke.

Lp Flo
Tagged:
«1345

Comments

 • RadioaktivniRadioaktivni član
  edited February 2019
   drug ajde molim te ukloni zarez iza Razmjena, krivi dojam ostavlja ovakvo, kao da razmjenjujemo išta osim iskustva.

  Jeli možeš napraviti da vrh stranice bude "floating" a samo sadržaj da skrolamo, isto bi bilo skroz fensi da kad post pišemo onaj dio za uređivanje posta (B I U dodaj sliku ovo ono) bude uvik vidljivo?
 • 1@vladomar420 rekao:
  Ej @Flo aj vrati zelenu boju  B) :p

  Vraćeno, bacio sam apdejt na forum, no izgleda da je previše bušan, pa neću ići u detalje sa uključivanjem novih funkcija i pojedinih plugina dok ne izađe za koji dan fix.

  @Cili rekao:
  Još uvijek zeza upload slika. Sliku mi uplouda skoro 15 sekundi. Neće je staviti.

  @HHermic rekao:
  Ista stvar I meni...

  @vladomar420 rekao:
  @Cili @hermic i ja primjetil , posebno na mobu imam probleme.
  Surfanje preko kompa se usporil, upload slika brz ,ali otvorim dnevnik baš mu treba puno .

  Svaka slika teži između 3-10mb, znači dok otvorite i učitate iste, treba proći nešto vremena, znači do vaše konekcije je, no uključio sam caching na serveru, sada bi trebalo biti bolje nadam se.. jbga nemam vremena zadnjih tjedana sjesti par dana i sve detaljno srediti i fixati, no bit će..

  By the way, javljajte ovdje greške/bagove, tak da je sve na jednom mjestu da ne moram u svakoj temi čitati jedno te isto :p

 • Daj pogledaj molim te, puno tema koje sam pisao, je nestalo, se ne vide. Treba to urediti, da radi kako treba. Jesu na forumu, samo se ne vide!?

 • Koje teme? Postovi iz teme "sta ste radili danas" sam obrisao jer ste duplali jedno te isto, ostalo nisam dirao..

 • Upute za liječenje raka koje daju rezultat. Mislim, da je bila tema u tom smislu. Važna je jako. Ako se negde pogubila kod updejtova, trebali je napisati na novo.

 • Kada postam, mi tipka, desno dole, post koment. Plave tamne boje, kada je pritisnem i stavi moj komentar na forum, ostane svetle boje, ne ide nazad na tamnu boju i neće postati. Jedino, kada osvježim forum , gore lijevo puščica u krugu, onda postane tamna??

 • FloFlo admin
  edited February 2019

  Temu nije niko obrisao, nit se što pobrkalo, bekap je vraćan kako je bio, možeš pogledat logove u moderatorskom sučelju mjesec dana nazad, sve je ostalo isto :)

  @Cili rekao:
  Kada postam, mi tipka, desno dole, post koment. Plave tamne boje, kada je pritisnem i stavi moj komentar na forum, ostane svetle boje, ne ide nazad na tamnu boju i neće postati. Jedino, kada osvježim forum , gore lijevo puščica u krugu, onda postane tamna??

  Koji točno browser koristiš i operativni sistem.. jel surfaš putem mobitela, tableta ili desk-a(kompa)?

Sign In or Register to comment.