Avatar

Stanley

Stanley

Čitam, kako su naši(hr) političari počeli pričat o legalizaciji cannabisa u rekreativne svrhe! Kažu, imali bi turizam cijele godine! To je pričam, od 96`

About

Username
Stanley
Joined
Visits
171
Last Active
Roles
član

Activity

 • Čitam, kako su naši(hr) političari počeli pričat o legalizaciji cannabisa u rekreativne svrhe! Kažu, imali bi turizam cijele godine!

  To je pričam, od 96`

  December 2019
  • Flo
   Flo
   Ako "legaliziraju", mi smrtinici od toga nećemo imati ništa, dobiti će par jači farmaceutski firmi licence kao u Njemačkoj što je upravo situacija, i oni će uzgajati "medicinski" kanabis koji će ići ka apotekama koje isto dobiju licence, i još na to porez kada padne, platiš po gramu preko 20 eura, za sintetičke sprejove i prahove ne želim ni spominjati, i naravno osiguranje ne preuzima.. busines as usual
  • Flo
   Flo
   I što je najgore, sav materijal je mašinski trimovan, znači dobiješ hedove bez kristila, i ne pričam to tek tako, imam par kolegi koji imaju recepte od doktora za medicinski kanabis, i imao sam priliku probati više sorti, a i sativex sprey, iskreno, za mene nije neka solucija, no kada si primoran, ne preostaje ti ništa drugo
  • Stanley
   Stanley
   Kod nas če iscjedit bolesne, do zadnje lipe i onda če im još i kamate na ovrhu, ako mogu. Mada mi smo takav mentalitet, da če još desetlječima ljudi govorit, da je droga. Dok alkohol ubija čovjeka i sve oko njega. Znači, ok je ispred diskonta, lokat pive sa trbušinama vani do pupka:)
   Sad se Kanada bori protiv crnog tržišta, tako što su spustili gram na 5$. Nije ni to malo za strastvenog pušača, a kamoli za ulje.
   Hr.bi cannabis izvukao iz dugova. Za 2-5 godina, bili bi normalna država.
   To se ja lovim za slamke, mada da Holica bude predsjednica, išlo bi se na potpunu legalizaciju. Ona se za to zalaže več godinama.. Slabo pratim politiku, ali kada je ta tema, normalno da me zanima!
   Imamo jednu od najrazvedenijih obala na svijetu! Sad nam je turizam na vrhuncu. Kakav bi bio, da je legalno u coffe shopovima?
 • Ako netko pita, lovim žabe!!!

  https://youtu.be/C3Yd7M3JNlw

  December 2019
  • vladomar420
   vladomar420
   Usput, imal sam doma jednu Buffo viridis ili tak nekak je lat. naziv, samo je pobjegla prije neg je bila zrela za iscjedit otrov.
  • Stanley
   Stanley
   Trebao si je lizat!
   :)
 • balkanvolim

  ...hišica ob "šumarku", opazovalnica ili..lopa za slat i potřebštine(lopatě, motike, gnojivá,štapovi (odnosno-mreze),sve za OUTdoor (pri-pre-ma za2020???)..)

  P,S.

  Pozz Stanley!!,i méně ban.na V..org... zbog dobrog fellinga(dobro sám se osječaoc,pá...)napiso u těmi:"šta se sluša"..

  pár sihova Prti-Be-gee ,(Moskri-mix-BEST BALK.ŠAT.TOŽU,skankaaaara!!")

  I ban...

  By Lovetogrowe ✌️

  December 2019
  • vladomar420
   vladomar420
   ??. Moraš Mozart-a puštat.
   ??
  • Stanley
   Stanley
   Sad si plemič, kao mi...
   Ban Lovetogrow!
  • vladomar420
   vladomar420
   Ahahahhaha
   ?