Organska zemlja

2

Comments

 • Za potgronud H znam al ovu sam tek sad vidio kad sam dosao u ducan. Trgovac mi nije zna rec kolko je gnojena zemlja samo pise organic. I kaze da ne treba pognojavati bilje 2 mj. U sto ne vjerujem. Zato sam i pitao dal je netko koristio bas tu sa slike. Zanemari pot h za nju znam i za nju sve hvale.

 • FloFlo admin

  @MrSmookeAllot u njih je doza inače (g/l): 1,0 đubriva u substratu, koji je sastav točno, tj koja npk receptura, ne znam, no svaki njihov produkt ima broj recepture, javi im se mejlom i pitaj za točan npk sastav broja recepture koji piše na pakovanju substrata jel..

  A inače, isto imaju veoma bogat blog sa informacijama:


 • @HHermic presana je čisti kokos, u miksu mi je super solo fail ali to je do mene, nisam tada puno znao o kokosu i ponašao sam se kao da je zemlja.... rezultate nemožeš ni zamisliti, ovo u vreći novo što su izbacili je miks u kojem ima kokosa, prve sljedeće badam u tu zemlju.

 • HHermicHHermic moderator

  Ona nova po sastavu mi je za sada najjaca... Tako nesto Sam ja miksao prije I sada uz jos poneki dodatak... Eh nemogu da nadem dobavljivaca za do mene Ali jednom Sam bio nasao od Top Crop Bio proizvodac neka njihova heavy mix organski...

 • HHermicHHermic moderator

  @Radioaktivni

  Pada novi Hermicev mix zemlje...
  40 % organska presana Homeogarden

  40 % PROFI organska Substratica Homeogarden..

  20 % wormhumus

  Organska mikoriza

  Bat guano peleti

  Silicium flash

  Homeogarden organski peleti Vrt sa mykorizom

  Biti ce uvrsteni I Guerilla tabsi Ali to u potove gurati...

  Veselim se... 😉

 • FloFlo admin

  E to je već dobar plan, samo pripazi koliko tableta stavljaš na koliko l substrata, ja sam 3 komada gurnuo svojima na 40l pa opet su pokazele glad pri flipu, pričam o biotab tabletama, kakav sastav guerilla imaju i koliko dugo puffaju to ne znam...

 • pretekao si me @HHermic nekidan sam radio inventuru i pronašao neotvorenu vreću composane, perlite i kokos tako da sam do skoro jeseni miran, s druge strane bar ću viditi kako funkcionira čisto da se pripremim..... palac gori

 • pozdrav, da li moze neko da mi objasni kako da napravim smesu? imam biobizz allmix, biobizz worm humus, mycorrhizae i melasu za ishranu , guano powder. zanima me kako tacno i u kojim razmerama da pomesam ove elemente i kad i koliko da koristim melasu? takodje nemam iskustva sa zalivanjem ove smese, pa mi treba i par saveta oko zalivanja.

  biljke su vec cetvrta sedmica, kasnim i sa velikim potovima i sa treningom, da li mislite da jos uvek nije kasno za ove dve moje devojcice ili da ih bacim i da krenem iz pocetka?

 • Jednostavan odgovor. Više muljaš zemljom, više problema imaš.

  Ako imaš biobiz allmix zemlju, možeš dodati šaku ili dvve, worm humus.

  mycorrhizae možeš po proizvodžaču izmješati vodom, pogledaj upute, koliko ide na 5 l vode, da ne staviš previše.

  zaljevaš na početku growa. Da uvedeš bakterije u zemlju.

  A melasa se upotrebi na kraju growa, kada prestaneš gnojiti, tada staviš pola kašike /male/ u 1 litar vruče vode, izmješaš, dodaš još 4 litara vode izmješaš i zaliješ zemlju, gde imaš biljke.

  Daj sliku biljaka, ako nema potrebe, zašto baciti.

Sign In or Register to comment.