Pogledajte kako konoplja ubitje rak vlastitim očima


Pogledajte kako konoplja ubitje rak vlastitim očima

Za manje od minute, shvatit ćete zašto je lijek protiv raka tako nevjerojatan, a možda i zašto ga Big Pharma želi zadržati ilegalno.

Do sada znate da THC može boriti protiv raka. Vidjeti ga u akciji čini daleko dublji učinak nego samo slušanje o tome. Pogledajte ovaj kratki isječak da biste vidjeli točno što se događa kada THC susreće stvarne stanice raka! 

 

Ništa slično

Grupa SETH reklamira THC-ove sposobnosti govoreći:

Nijedna kemoterapija ne može odgovarati ovoj netoksičnoj akciji protiv raka.

U pravu su. Trenutno liječenje raka, kemoterapija, dolazi od otrovnih kemikalija korištenih u ratu s početka 20. stoljeća. Gorčica od senfa dizajnirana je da ubija ljude na strašno bolan način. Učinak koji ima na svaki dio tijela je isti. Ubija. Suvremena kemoterapija se svodi na pokušaj ubijanja raka bez ubijanja pacijenta u tom procesu.

Studija nakon studija

Ljudi protiv kanabisa vole plakati da nedostaje dokaza . Usprkos miljama birokracije između znanstvenika i pristupa lijeku putem FDA, DEA i NIDA, to nije slučaj. Od 1970-ih godina, kada je biljka prvi put bila stavljena u Schedule I status bez medicinske pomoći, znanstvenici su proveli istraživanje .

Od prvih do najnovijih, rezultati su konačni. Kanabis ubija rak. Sada su čak i Američko liječničko društvo i Američko pedijatrijsko društvo pozvali vladu da promijeni to ograničenje jer je to laž.

Gledajte i vidite istinu

Odvojite nekoliko sekundi i uvjerite se zašto se moramo boriti za pristup ovom moćnom lijeku. Za manje od minute, shvatit ćete zašto je ovaj lijek tako nevjerojatan, a možda i zašto ga Big Pharma želi zadržati ilegalno. Uostalom, ako uspijemo izliječiti lijek, zašto moramo kupiti njihove skupe pilule?

 

Hoćete li to pokazati ljudima u vašem životu koji jednostavno ne mogu shvatiti da djeluje? Recite nam njihove reakcije na društvenim medijima ili u komentarima ispod.


Sign In or Register to comment.