Psilocybin gljive

12346

Comments

 • Čudno da blokira, može to biti, zbog države gde živiš. Tako je bilo na https://azarius.net/ stranici za mene.

 • U Hr. Furaju. Imaju opciju za države u koje šalju!

  Na Master card me tražio, da preko tokena, prebacim lovu. Dok je meni, žena u banci, objašnjavala kam si metnem token, moje oči i uši su gledale cice. Pa tko više token koristi?

  Hvala puno, zaletim se i uplatim im na račun!

  P. S. Mislim, da je so anonimnosti... Jer ima opcije plačanja preko UK money transfer"neznam kak se zove"kao pay pal ili Visa koja se puni. Do sada sam sve Americanom ili pouzečem!

 • @Stanley ja sam dosad samo Mastercardom.

  Oćito treba neka druga vrsta Maestro, neznam.

 • Nisam preko nikog drugog probal a niti neznam sajtove, sad probal izbacilo brdo dućana. Treba provjerit koje su ok.

  Možda @Cili znaš ti koji šop za gljive?

 • Kada na stranici, ispod, Visa ili Master card piše SECURITY COD, prvo naručivanje se vrši pomoču tokena. Ako si kupovao od web dučana, koji su spojeni s njima, onda prolazi! Imam Amex, Master card, a Visa mi se aktivira 1.1.2020. Kao zamjena za Amex! To je osiguranje, da je tvoja kartica, jer ne vračaju novac u slučaju, da ne prođe!

  Zato i je i pojeftinila dostava, dok ova druga stranica ima skuplju dostavu, ali vrača novce ili šalje ponovno!

  Uglavnom, odustao sam. Naručio sam si monkey vent od secret jardina, jer dobijem orginal OG kuš od Humbolta. Kolekcionarske sjemenke, a imam jednu, pa ču obje u sljedeči grow!

  Ovo ču probat nazvat nekoga!

 • @Stanley hebeni vent. Ja ubol rotacijski prije 2 mjeseca, nije SJ, ali radi extra posel- 2 brziine, skroz u prvoj jel puše opako.

  Naći nikaj od gljiva. Bude vremena.

 • StanleyStanley član
  edited December 2019

  Imam 3 ventilatora, svi za box, ali ne pašu. Jedan je na podu i okreče se rešetka. On je odličan, ali za male biljke, prejak i kako zrak prolazi kroz rešetku, koja kao se okreče, šiba zrak po cijelom boxu i čuje se ko tornado! Drugi je sa kvačicom, ali od 30 cm i smeta mi... Ivaj treči(duguljasti), sam stavio, da mi hladi bordove i digne malo temperature u boxu!

  I sad ovaj ide između krošnje i biljki, da nemoram imat pc ventilatore... A onda ču složit, da pc ventilatori hlade bordove, a duguljasti van!

  A jbga, da bi naručio tartufe, moram u banku. A i ovako se teško krečem, neda mi se hodat. Ima vremena... Nakon operacije, si kit naručim, jer ako ga sada naručim, a moram na tjedan, dva u bolnicu, poznajuči sebe, ponjeo bi ih sa sobom:)

  Krivo sam gore naveo. Maestro nitko ne prima, Master card,primaju,ali kako koristim Amex, ovu sam 2 puta koristio, jer na nju uzimam na rate. Inače to ne radim, ako nemam za platit, na rate je isto vrsta duga. Stavljali smo novi krov, pa sam je trebao!

 • StanleyStanley član
  edited December 2019

  Hvala, puno!

  Ima njih puno i svi šalju za hr.uglavnom sve zemlje EU.

  Bio sam jučer kod plastičara i još ništa od operacije, barem do 2.mjeseca,tako da ču kit, uzet!

  Sa Zamnezije ču, bitno da ja znam, da sam doma u to vrijeme.

  Ovo kad sam pročitao, nisam mogao vjerovat! Kako smo se mi mučili, zaljevali alkoholom, prskali, pa u expres lonac, da se ti kolači dezifinciraju i onda čekanje!


  Edit:

  Ja sam pročitao, da kit, kada dođe, treba 13-20 tjedana, da izrastu. A, to je krivo prevedeno?.

  Taman za skijanje!

Sign In or Register to comment.