Slike iz indoor uzgoja

11314151618

Comments

 • Green420Green420 admin
  edited December 2019
 • BRAVO VKADE420!!Ooopaaa !!! ljepota divota od njih života:Bubble sorte o.b.o.ž.a.v.a.m!al pušit ?,nisam jih u grow-u imao,al posle-ove-zadnje-runde(u boxu), idemoooo Bubble,gum,XL,Kush... breendiranom semenom štartam,ma da sam u ovoj zadnoj "Petri"dobio,jedno sjeme ??,jupijej!!!, BIG bud-a, indoor..u glavnom dá se ne odaljim od tebe (teme),predivne su Bubble Kush-a(i),koju sedmica sú?6?kad berba?meni izgleda ko malo pred flush,al se možda I varam??!?.BIG RESPECT!; eto, moje "Gipsy-ke?,u 66.dan,40dana(6.ned.) cvitaju,slike:

  I još unutra"shoot"?

  Grana,koju sám savijo-cropao-al vise-kiropratika metody,...a sad još strechnula:..tražim meter,u p...eto,80cm od stabla u "izrastu"-do vrhá Buda jest osamdeset centimetara,slika:(dole je 40cm),u onda crop-savijanja-treninga još 40cm!

  Baš se izdužila, stvarno sam iznenadjen nad LED panel-om,ovi Cobovi DERU uu!!

  Pozz I ✌️ by balkanvolim,tebe Puno pozdravljm vladomar 420, Flo-a,i Celu Ekipu NARAVNO!!!držm'o gače,ovde je guuusto..???

 • Bubble kush-evi su 46 dana u cvatu,. Na vodi do kraja bude ovaj koji ima veće badove. Još 7 dana i harvest. Sveukupno 67 dana

 • Prvi put odrađen flush

  Ujedno i najmanja biljka

  Liberty haze je na pola puta,

  Royal gorilla & Deep cheese

 • FloFlo admin

  Eo da se i ja javim nakon nekog vremena, malo vremena imam, pa se nisam baš nešto specijalno brinuo oko biljaka, cilj je bio sredit rasvjetu u ovom run testu, no kako god, evo par slika:

  Kings kush ak se ne varam, pri kraju


  Uz to white widow sa purple fenotipom

  I u boksu su još Dutch Kuš, i jedna sour diesel:


  Samo se biobizz koristio na light mix zemlji, nikakvi miksovi nisu dodani u substrat tipa guano ili top dressing, znači, obično biobizz starter pakovanje uz melasu, idući puta bum bolje odradil sve ukupno sa Advanced Nutrients organik paletom i bazom bio tableta..

  Ljep pozdrav, Flo

 • HHermicHHermic moderator

  Ma ti da posadis pored kalica i bez svjetla opet bi uzgojio headchine... Uzivaj u svojim plodovima... ti si nas Weed Joda... Master...

 • FloFlo admin

  Ahoi, je je raste kao korov :P krenuo sam u nove avanture, rqs genetika, ova frgava leti u drugi karanten box za takve slučajeve:

  p.s: only biotabs + guanokalong

 • FloFlo admin

  Prošlo je nešto vremena, biljke su narasle, mreža postavljena - služi za lst, rasvjeta je mix lm301b (3500-4000-5000k) i IR 760nm spektrumom sa potrošnjom od 400w (max 700w)

  .. u drugom boxu 2x zeus 308 xt:

  Klopa je default; biotab uz guanokalong taste improver + biobizz root stimulator.. i tjedno dobiju kašiku domaćeg meda uz kašiku melase od šećerne trske..

  Piz out

 • Bok Ekipa!

  I moj tent dobio novi sev.BiggerBud-BSB,

  #3bilje,i SkunkXL-rqs#1bilja.razsveta ista,ko i prošli grow (koji me ljepo nagradio...na kraju),cob,4*50w,3500k, MW HLG...

  Zemlja Plagron grow-mix, Plagron đubriva+AN, Plantella,UJ. dodatci...bit če zanimljivo :-)

  Pitanje:kako se to genetika poigrala da bigijem,#2,niš nisam trenirao,izraslo uz stablo ko četiri grane koje se "zaljepile iz gl.stablo.jel to imao neš slično?evo na sliki :


  Nisam nešto slićno vidio,pa pitam...

  Eto,slike zadnjega growa,pri kraju..


Sign In or Register to comment.